L'AULA DE MÚSICA

EL NOSTRE ESPAI

En el curs 2014-2015 vam estrenar la nova aula de música.

Aquesta nova aula de música ens permet fer totes les activitats en un mateix espai diversificat.

Comptem amb diferents racons: 

-Racó de flauta: consta d'un panell on podem fer varies activitats perquè els alumnes coneguin les diferents posicions per fer les notes. També disposem de faristols i dels llibres solidaris de partitures.

-Racó dels instruments: tots ordenats i classificats amb els seus noms tenim múltiples instruments Orff a part d'altres instruments de percussió, guitarres, el piano... A més a més de conèixer aquests instruments els alumnes els podran tocar juntament amb la flauta.

-Racó de Biblioteca de música: aquí els alumnes hi trobaran llibres de consulta i llibres de curiositats adequats a la seva edat sobre instruments, agrupacions instrumentals, compositors... És un material molt amè i divertit. Intentarem anar-lo ampliant de mica en mica.

-Racó del centre d'interès: aquí penjarem informació sobre els temes que tractem en cada moment i curs.

-Racó d'audiovisuals: podrem veure vídeos, fotos, reportatges, audios...que ens serveixin per les activitats que realitzem.

-Racó d'investigació: disposem de varis ordinadors que permetran fer als alumnes les recerques necessàries a l'hora de fer treballs d'investigació.

-Racó de dansa: tenim l'espai adient per poder fer totes les activitats de dansa i moviment i amb la qualitat sonora que necessitem.

Tots aquests espai dins de l'aula es complementen amb el de cadires amb taula de braç per poder seure en les explicacions que es fan a la pissarra i amb diferents panell de suro on tenim làmines d'interès i treballs de l'alumnat.Disposem també d'una pissarra digital. Aquesta eina ens permet gaudir d'un millor so en les audicions, més qualitat en les imatges dels vídeos treballats i de múltiples recursos alhora d'utilitzar el llenguatge musical.


Des del curs 2016-2017 tenim un terra aïllant per atenuar un xic el so i per poder fer activitats d'expressió corporal i dansa amb més comoditat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada