QUÈ ÉS L'EDUCACIÓ MUSICAL?

L'EDUCACIÓ ARTÍSTICA

Les manifestacions artístiques tenen una presència constant en el nostre entorn i esdevenen espais de relació en els quals flueixen experiències, significats, emocions, idees i pensaments. L'àrea d'educació artística de Primària pretén desenvolupar en els nois i noies la percepció i l'expressió estètica amb l'objectiu que adquireixin una formació que els permeti comprendre els móns artístics i culturals, i de manera molt especial els del seu entorn més proper i els dels altres pobles i participar-hi.


L'EDUCACIÓ MUSICAL

L' Educació Musical forma part d'aquesta Educació Artística i afavoreix l'estructuració del pensament dels nostres alumnes, en tant que analitza una part de la realitat cultural que els envolta, ajuda a comprendre i respondre, a sentir i a distingir, a pensar i a crear. Per tant, afavoreix el pensament crític, obert i flexible.

Molts estudis pedagògics demostren que la música té un paper clau a l'hora de desenvolupar en les persones totes les seves capacitats i habilitats intel·lectuals, físiques i socials.

Des de l'escola intentem oferir el marc idoni perquè totes aquestes interaccions i experiències es portin a terme en un ambient dinàmic i enriquidor alhora que lúdic i socialitzador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada